Nieuwe Product introducties  in 2017

Door de voortdurende ontwikkelingen en eisen in de markt zal d line veel nieuwe en spannende productlijnen introduceren in 2017. Dit nieuwe programma strekt zich uit over al de d line productcategorieën zoals deurbeslag, sanitaire accessoires en barrière-vrije (MIVA) oplossingen.

Met de introductie van nieuwe producten zijn we in staat om onszelf verder uit te breiden als de ‘total solution provider’ voor architecten. Of u nu slimme oplossingen zoekt  voor uw deur, MIVA oplossingen  voor uw gebouw of hygiënische producten zoekt voor de sanitaire ruimtes, bij d line is men van mening dat kwaliteit en design nooit in het gedrang mag komen met het overige architectonische portfolio. Zelfs met die producten die hun eerste daglicht in 1970 zagen.

Alle producten zullen  gelanceerd te worden binnen de eerste twee kwartalen van 2017.

Nieuw barrière-vrij (MIVA) assortiment

new_barrier_free_range_03_d_lineMet de focus op het voldoen aan ergonomische behoeften, is deze nieuwe d line serie ontworpen om barrières weg te nemen. Of het nu gaat om openbare ruimtes of particuliere woningen, deze ontwerpen combineren naadloos met de omgeving. Noch vormgeving of functionaliteit wordt aangetast. Wij zijn van mening dat een goed ontwerp esthetiek kan combineren met functionaliteit.

Het nieuwe d line barrière-vrij assortiment bestaat uit speciale grepen, een inklapbare armsteun (met of zonder toiletrolhouder), een inklapbaar zitje dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met weinig kracht in de handen en een bijbehorende deurkruk die langer-en makkelijker te bedienen is.

Nieuw programma deurdrangers

new_door_closer_range_01_d_lineVoortdurende ontwikkelingen en wetgeving wereldwijd hebben d line aangezet tot de introductie van een nieuwe lijn deurdrangers. Door gebruik te maken van RVS AISI 316 materiaal met de bekende d line borsteling passen de deurdrangers perfect met het bestaande deurbeslag van d line. Naast de esthetische kenmerken bieden de drangers kwaliteit die nodig is om te voldoen en de zware eisen die verwacht worden in openbare ruimtes en utiliteitsprojecten.

Deze meeste drangers zijn u al beschikbaar.

De invoering van een nieuwe reeks d line glas patches.

new_glass_patch_range_01_d_line (1)Deze architectonische patches zijn opgebouwd uit de hoogste kwaliteit van AISI 316 roestvrij staal en hebben alle iconische kenmerken die men gewend is van d line. De aandacht voor detail is niet verloren gegaan  gezien het gebruik van twee oppervlaktebehandelingen, een deel gestraald en de andere geborsteld roestvrij staal om het glas te kaderen.

Volgens d line mogen  kwaliteit en design nooit in het gedrang komen en daarom sluit het nieuwe glas-patch programma naadloos aan op het overige  deurbeslag programma van d line.

Deze serie is in mei beschikbaar.

De invoering van een nieuw ´touchless´ assortiment voor sanitaire ruimtes.

Untitled-1Deze nieuwe sanitaire producten zijn ontwikkeld om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. De “Touchless” producten  zijn ook een uitstekend hulpmiddel bij het beheersen van overmatige stroom van papier, zeep en het overmatig gebruik van elektriciteit. Met een eenvoudige aanpassing op iedere unit kan bepaalt worden hoeveel de gebruiker consumeert.

Binnen deze nieuwe reeks, introduceren we een nieuwe handdroger, papierrol dispenser en nieuwe “touchless’  zeepdispenser. Deens design dat is gemaakt in de hoogste kwaliteit AISI 316 roestvrij staal. Een moderne toevoeging voor onze iconische producten.

Deze serie zal beschikbaar zijn mei 2017.