BASE by d line

Naast het exclusieve d line programma bied d line Nederland ook een productlijn genaamd BASE. Dit is een toegankelijker assortiment in deurbeslag en sanitair-accessoires. BASE levert functionaliteit en zorgt voor het behoud van een esthetisch karakter in een pand.

Kwalitatief gezien past het deurbeslag in het lichtere utiliteitswerk en is  geschikt voor appartementen, woningen en kleinere kantoren. Het deurbeslag beschikt over het EN1906 certificaat met kwaliteitsklasse 4. Het basismateriaal is gemaakt van RVS 304 waar d line producten uit het hoogwaardige RVS 316 materiaal zijn vervaardigd.

Het sanitair-programma past precies tussen het exclusieve segment en het basis segment. Het heeft een hoogwaardige uitstraling en past naadloos in ruimtes waar meer wordt verwacht dan standaard materiaal. De artikelen die hier geplaatst zijn is nog maar een greep uit het totale assortiment van BASE. De afgebeelde artikelen zijn voor een groot deel uit voorraad leverbaar. Er zijn nog veel meer producten op bestelling leverbaar. Mocht u meer producten zoeken, kijk dan op www.dline.com/products/base/ of bel naar d line Nederland op 0343-480033.