Het moderne toilet en de badkamer is een essentieel onderdeel van elk gebouw, of het nu gaat om een privé-woning of publieke gebouwen zoals; appartementen, kantoorgebouwen, hotels, etc. Het moderne toilet en de badkamer verdienen en krijgen steeds meer aandacht binnen bestaande en nieuwe projecten. Bij de productkeuze wordt de meeste aandacht besteed aan vorm, functie en kwaliteit.

Het brede leveringsprogramma van d line biedt de mogelijkheid, om de in het pand toe te passen producten in onderlinge harmonie te laten zijn. De sanitair artikelen van d line zijn gebaseerd op de volgende kwaliteiten: design, functionaliteit en installatietechnieken die zijn ontwikkeld door jarenlange ervaring. Hygiëne en onderhoud zijn al tijdens het ontwerpstadium van het product zeer belangrijke aandachtspunten. Zowel installatie als onderhoud is eenvoudig, hetgeen van groot belang is om een gebruiksvriendelijk product te realiseren. De producten van de d line badkamer serie omvat houders, dispensers, handdoekstangen en afvalbakken voor in de badkamer , alle met een esthetisch ontwerp en oog voor functionaliteit en toegankelijkheid.

De d line producten blijven in overeenstemming met de traditie van structurele eenvoud en eigen Deens design. Kracht, duurzaamheid en functionaliteit spelen een integrale rol bij de ontwikkeling, de algemene vorm, en het karakter van het product. In de ontwerpfase van de producten wordt gestreefd naar een concessieloze samenhang tussen design en kwaliteit, gebruikmakend van de extra mogelijkheden die geboden worden door de vooruitgang in de techniek. Dit resulteert in een reeks d line producten met een tijdloos design.